SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Kommande tränarutbildningar 2021 - 2022

(Inga planerade kurser, pga restriktionerna.)

 

Hej alla ledare,

 

Fortuna FF vill gärna att så många ledare som möjligt utbildar sig för att kunna ge våra flickor och pojkar bästa förutsättningar under träning och match.

 

Fortuna FF kommer att arrangera interna tränarutbildningar. Ett tillfälligt regelverk som ska följas är framtaget för att minimera risken för smittspridning. Samtliga utbildningar är det begränsat antal deltagare/kurs. 8 – 12 deltagare, så först till kvarn gäller.

 

Välutbildade tränare och ledare är viktigt för skånsk fotboll och med hjälp av regelverket kan vi på ett ansvarsfullt sätt fortsätta vår tränarutbildning.

 

I Fortunamodellen framgår det att minst en måste ha C utbildning i lag upp till 12 år. Ska man vara ansvarig för ett lag från 13 år och uppåt bör minst B utbildning finnas.

 

Vi som förening önskar att så många ledare som möjligt till barn upp till 12 års ålder går C utbildning.

Därför har vi nu planerat in dessa utbildningar i klubbstugan på Örby och ser gärna att ni anmäler er till dessa kurser.

 

Även ledare till äldre lag kommer bjudas in för att i nästa steg kunna gå B utbildning.

 

All kontakt sker via Uffe Dahl på ulf.dahl@fortunaff.se eller på 0731–777177

 

Välkomna med Er anmälan.

 

 

Mvh

Uffe Dahl

ulf.dahl@fortunaff.se

Fortuna FF

0731-77 71 77