SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

IK Wormo
vs
Fortuna Fotbollsförening
IK WormovsFortuna Fotbollsförening

  INFORMATION

Matchstart:lör 08 maj, 11:00
Plats:Exercisfältet, Landskrona
Samling:10:00, Kyrkans Parkering Rydebäck
Aktivitetsinfo: Dags för årets första matcher.
Folkhälsomyndigheten har lyft på sitt förbud mot matcher inom barnidrotten och våra tjejer i Fortuna FF F10/11 kan äntligen spela match igen.
Det är många av tjejerna som frågat om just matcher och därför håller vi på att styra upp matcher de nästkommande två helgerna.
Första matchen är nu spikad. Det blir dubbla möten mot IK Wormo på Exercisfältets IP i Landskrona nu på lördag (den 8 maj). Vi kommer helt enkel att ha två lag som spelare samtidigt på parallella planer mot Wormos tjejer.
Matchstart är satt till kl. 11.00 och vi samlas kl. 10.00 på kyrkans parkering i Rydebäck. Vi har inte fått våra matchkläder ännu, så alla som har får gärna ha sina röda kortärmade Fortuna T-shirts på sig. För er som inte har, vänligen meddela oss tränare så skall vi se vad som kan skrapas fram.
Kallelse kommer via Sportadmin och vi hade uppskattat om så många som möjligt kan vara med, samt att ni meddelar deltagande och klädbehov asap.
Detta blir matcher som kommer passa både de tjejer som aldrig spelat match innan och de som spelat länger.
Vänliga hälsningar
Tränarna

<< Tillbaka