Referat: Fortuna Fotbollsförening - F17 Träningsmatch LB 07

Fortuna FF F17-LB 07   7-1 (3-0).

Amelia 3, Sally 2, Emy 1, Linnea 1

Dagens match mot LB 07 var tvärtom matchen förra veckan i Lund.

Alla tjejer vakna på rätt sida och på hugget från början.

Vi börjar matchen mycket bra och pressar LB07 till misstag och skapar många chanser och borde väl satt något mål omgående men otur och lite oskicklighet gör att det tar ett tag.

När vi väl gör ettan rullar det på med målen i jämn takt förutom kanske under en period då jag tror vi gjorde 5-6 byten på två minuter.

Stabilt och säkert hela vägen bakifrån Alice i mål fram i laget och det spelar ingen roll vem vi tar ut eller sätter in vi tappar inte varken aggressivitet eller fokus.

3-0 i halvtid och mycket nöjda farbröder och Jill på linjen.

Tycker vi spelar bra fotboll matchen igenom med hög press, aggressivitet och bra kombinationer i spelet.

Idag hittade vi också lite svar på var spelare trivs och presterar bäst på plan vilket vi ledare givetvis gläds åt.

Matchen slutar 7-1 men segersiffrorna kunde mycket väl blivit ännu större.

Inget vi väl egentligen bryr oss om idag efter en rakt igenom formidabel laginsats där man arbetar, springer och spelar för varandra.

Kan inte nog både berömma laget för den solidariska och gemensamma insatsen i en alltmer egencentrerad värld.

Måste också få framhålla och berömma mina ledarkamrater som i regn, blåst, solsken, glada miner, sura miner och humörsvängningar alltid gör sitt bästa.

Kanske kan också insatsen få förklara varför vi ledare lägger ner vår tid helt  ideellt och ibland t.o.m. betalar för att få ta del av dessa tjejers utveckling och framsteg.

Skulle kunna rabbla namn i laget som gör sina bästa insatser på bra länge (ni vet vilka ni är) men nöjer med med att säga att alla bygger laget.