Referat: Fortuna Fotbollsförening F15 - Åhus F15

Fortuna FF F15-Åhus 5-1 (2-1).

Målskyttar:Moa S 3, Amelia, Ella

Andra matchen i F15 Skåne och Åhus stod för motståndet.

Vi börjar bra och i 20-25 min är det i princip spel på ett mål.

Moa S gör ett vackert solomål och vi har fler chanser att utöka. Sen händer det som ibland är helt oförklarligt i fotboll, man slutar spela som ett lag, gör inte jobbet och tjongar bollen.

Mycket riktigt kvitterar Åhus till 1-1 efter att vi gjort 15 bedrövliga minuter som kan vara lågmärke 2 med detta lag ( Amasone i Göteborg är fortfarande nr 1).

Dock lyckas vi de sista 5 minuterna av första komma upp i en någotsånär godtagbar standard och Moa S får också här sätta 2:an.

Halvleksprat och vi var överens om att vi inte spelar bra och försöker på ett lugnt och bra sätt finna vägar framåt.

Andra halvlek blir också så mycket bättre och det är inte många minuter Åhus är på vår planhalva.

Vi skapar chans på chans och bränner frilägen och öppna lägen som får tränaren att orsaka ett hål i taket på avbytarbåset.

Till sist kryper Amelia in ett mål och 3-1 är ett faktum.

Moa S utökar sen också till 4-1 och och Ella S sätter distinkt 5-1 stolpe in och sen tar matchen slut

Rättvis seger och stor eloge och beröm till två nya modiga målvaktsdebutanter i form av Diana och Moa W.

Plus i kanten också för i mitt tycke för Sally, Moa S, Alice N och Felicia.

Skribenten och coachen får dock underkänt, lätt sliten av en lång och tuff arbetsdag har han haft mycket bättre dagar än denna match.