SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Helsingborgs IF
0 - 4
Fortuna FF
Helsingborgs IF 0 - 4Fortuna FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 26 juni, 19:30
Plats:Olympiafältet Plan 8
Tävling:
Matchnummer: 000627068
Samling:18:15, Olympiafältets omklädningsrum
Aktivitetsinfo: OBS:Vi kommer att låna Vita tröjor från Dam och ni kommer kanske att få ett annat nr än ni är vana vid.
Ellinor: ta med bortastället
Referat: Helsingborgs IF  - Fortuna FF 
Skön derbyvinst mot HIF
2023-06-26 22:12

Helsingborgs IF-Fortuna FF 0-4 (0-2).

Målskyttar:Emy 2, Moa S 2

 

Det har varit lite sisådär med lagarbetet på sista tiden och komma först på bollen så med en matchplan bestående av ledorden laget, tillsammans och positiv attityd plus en liten ny uppställning så gjorde tjejerna exakt det vi efterlyste idag i derbyt mot HIF.

En laginsats från början till slut där vi jobbar för hårt för varandra, vinner närkamper och springer mer än våra motståndare.

Oavsett vilken spelare som än är på plan av de 16 uttagna gör hon sitt yttersta för sina lagkamrater och sånt gör oss ledare glada och stolta.

Tycker att vi vinner matchen helt rättvist och är stabila i nästan 90 min.

Det tar ett tag i början innan vi hittar våra markeringar och roller men när vi väl får ordning på det är det inget snack och jag tycker att vi är närmre att utöka ytterligare än att HIF är att hota ordentligt för att göra ett mål.

Nöjda ledare och tjejer ikväll och vi njuter ikväll och imorgon men sen är det nya tag på Torsdag mot Eskilsminne hemma i Rydebäck och vi behöver göra samma goda insats igen för att avsluta vårsäsongen på ett bra sätt.

 

 

<< Tillbaka