SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F12-13

Fortuna Fotbollsförening
vs
Glumslövs
Fortuna FotbollsföreningvsGlumslövs

  INFORMATION

Matchstart:sön 17 maj, 10:00
Plats:Rydebäcks IP
Aktivitetsinfo: Vi kommer arrangera ett par träningsmatcher mot Glumslöv söndagen 17 maj, som ersätter ordinarie träning.

Vi siktar på att spela 2 matcher på 2x12 minuter, antingen 3 mot 3 eller 5 mot 5 beroende på hur många spelare Glumslöv kan samla ihop.

Matchkläder kommer i möjligaste mån att delas ut på onsdagsträningen innan. Ni som redan har kläder och kommer vara med kan behålla dem. Är det någon som har kläder och inte kan vara med behöver vi få tillbaka dem snarast.

Med tanke på det rådande läget så vill vi gärna minimera publiken och har ambitionen att följa Fortuna FF:s riktlinjer, se nedan.

Med vänlig hälsning
Ledarna

OBSERVERA ATT ALLT OMBYTE TILL MATCH SKER I HEMMET FÖR BÅDE HEMMA OCH BORTALAG.

På våra idrottsplatser kommer fortfarande reglerna kring publik kvarstå. Det innebär att enbart spelare, ledare, domare och funktionärer för vara innanför staketen på våra idrottsplatser vilket är Rydebäcks IP/KG samt Örby.

Domare: Alma Isgren - Hanna Kjellnäs

<< Tillbaka