- Tillsammans är vi
F05

Halör Invitational Cup - ännu en 5:e plats
2019-06-01 22:31
Under Kristihimmelfärdshelgen deltog F05 i Halör Invitational Cup på Höllvikens IP. En härlig inramning då Halör cup för P/F 10 pågick samtidigt & med mycket folk på plats.
Totalt sett ännu en mycket stark insats av våra tjejer, denna gång mot övervägande äldre motstånd i F15-klassen - flera lag som utnyttjat möjligheten till dispens för två st 03:or.
Vi inleder starkt dag 1 med 3-0 mot IK Zenith från Göteborg och följer upp med oavgjort i en blåsig & blöt tillställning mot ”Brommagirls” (BP). Efter nattvila är vi dag 2 redo att fajtas om gruppsegern mot IFK Osby. Släpper in 0-1 direkt i matchinledningen & lyckas trots goda chanser inte komma igen. Vi slutar ändå 2:a i gruppen & går till A-slutspel där vi i kvarten ställs mot Skepplanda. En berg- & dalbanematch där vi gör 30 väldigt bra minuter (2-1) & därefter 30 riktigt dåliga minuter (0-1) där kvitteringen kommer på hörna i 58:e & slutligen åker dit på straffar, totalt 6-7. En tuff läxa men matchen skulle varit avgjord redan efter första halvlek där vi spelade grymt bra men där marginalerna framåt inte var på vår sida.
Turneringen avslutades dag 3 med placeringsmatch mot FC Hessleholm där vi tog oss samman och avslutade med flaggan i topp. Riktigt bra spel i alla lagdelar i en match där motståndarna aldrig bjöds in i matchen, som vanns helt rättvist med 2-0.