Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
P04

Välkommen till Fortuna FF U15
Träningstider
Måndag: Rydebäcks IP, A-plan
19:00-20:30
Onsdag: Rydebäcks IP, A-plan
19:00-20:30
Torsdag: Utvecklingsgruppen, Örby A-plan
17:30-19:00

Provträna
Är du intresserad av att provträna med oss? Kontakta i så fall någon av tränarna för mer info! Kontaktuppgifter hittas under "Truppen" sektionen.


P04 uppdatering juli
2019-07-28 11:00
Hej!

Önskar er välkomna tillbaka till en spännande höst/vinster säsong med start nu i veckan med träning på måndag och onsdag sen rivstartar vi med Eskilscupen till helgen.

Som Anders informerade om så lägger han tränarskorna på hyllan och ansluter sig till P04 klacken för att förstärka den. På ledare fronten så är vi glada att välkomna Niclas Johnasson (Markus pappa) och Niklas Pålsson (Rasmus pappa) som nya/gamla tränare.

Vi kommer de närmaste veckorna planera hösten/vintern och kommer löpande informera om kommande aktiviteter. Det som är bokat för hösten är Skåneserie C som startar den 18e augusti samt Tord Trophy Cup i Jönköping 11-13 oktober.

Gällande Eskilscupen så kör vi samma upplägg som under Gothia att alla som har anmält att de kan spela blir uttagna, sen till varje match så spelar 15 killar och resterande vilar ombytta. Har ni skador eller känningar så är det bra att informera tränarna så vi kan anpassa uttagningen till respektive match.

Vänliga hälsningar,
Tränarna
 
Våra sponsorer