Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Erbjudande SST NET
Hej alla medlemmar,

Som tidigare kommunicerats vill vi som klubb stötta våra sponsorer genom att låta de nå ut till er medlemmar, ledare och supportrar.


Nu har vi fått ett erbjudande från SST NET där vi tillsammans slår ett slag för våra ungdomslag. Våra ungdomslag har som uppgift att bemanna kiosken på Rydebäcks IP och får som ersättning stor del av omsättningen.


Omsättningen fördelas mellan de lag som bemannat kiosken när säsongens räkenskaper avslutats.  

Vi kan i år konstatera att serierna är framskjutna och restriktioner på folksamlingar har gjort att vi tvingats stänga kiosken under våren. SST NET har tagit fram erbjudande som inte bara ger lagkassan ett rejält tillskott men som även ger Fortunamedlemmar ett mycket fördelaktigt mobilabonnemang.


Är du inte medlem eller Fortunavän, skaffa dit medlemskap här; http://www.fortunaff.se/form/?ID=288875   


mer om erbjudandet;

1.       Fortuna FF Erbjudande 1,

Teckna ditt Fortuna FF mobilabonnemang med SST NET inkl. samtliga säkerhetstjänster. Flytta ditt nummer till SST NET! Fria samtal och 25GB Surf ingår! SST NET bjuder dessutom dig på de 3 första månadsavgifterna (0kr i 3 månader - Du sparar 1197kr därefter 399kr/mån). Dessutom tillfaller 1.000kr till valfri lagkassa per abonnemang.

2.       Fortuna FF Erbjudande 2,

Teckna ditt Fortuna FF mobilabonnemang med SST NET. Flytta ditt nummer till SST NET! Fria samtal och 10GB Surf ingår! SST NET bjuder dessutom dig på de 3 första månadsavgifterna (0kr i 3 månader - Du sparar 597kr därefter 199kr/mån). Dessutom tillfaller 500kr till valfri lagkassa per abonnemang.

 

Önskas ny telefon? Välj ut valfri mobiltelefon på prisjakt.se upp till 7500kr. Mot ett tillägg om 300kr/månad i 24 månader ingår telefonen direkt för 0kr. Du beställer genom att surfa in på http://www.sstnet.se/fortunaff eller genom att ringa 020-121 131.

 

Tillsammans är vi Fortuna FF!


 
Våra sponsorer