Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
P12

Välkommen till Fortuna FF Pojkar 12
Vi är ett glatt gäng med spelare och ledare som välkomnar alla som vill prova på att spela fotboll.

Vi tränar följande tider from 7/4:

Tisdagar 17.30-19.00 på gräsplanen i Rydebäck

Lördagar 9.30-11.00 på Örbyvallen A-plan.


För exakt information se kalendern.


Titta gärna på föreningens viktiga dokument med bl.a. Fortunamodellen där det står lite om hur föreningen arbetar. Under dokumentfliken på P12s sida finns ett brev om hur vi tänker kring 2020 samt våra spelregler.


Dessa spelregler är något som har tagits fram tillsammans med barnen och gäller för alla (spelare, tränare och föräldrar) på våra träningar samt matcher. Det är huvudsakligen för att skapa en positiv, trygg och utvecklande miljö framförallt för barnen men också för oss tränare. 


Om det finns några frågor eller funderingar så kan du prata med en av oss på träningen eller kontakta oss via telefon eller mail.

 

Gå med i P12s slutna Facebook-grupp (Fortuna FF P12) för att få den senaste info och uppdateringar under säsongen samt ladda ner SportAdmin MedlemsApp för att hålla koll på träningstider, kallelser till matcher och matchinfo.


mvh

Tränarna

Tisdagsträningar framåt
2020-09-05 08:00
Vi fortsätter träna 17.30-19 på tisdagar än så länge. Fortuna har tidigarelagt de flesta träningar på veckodagarna med 30 minuter från och med nästa vecka (v 37), men eftersom inget lag tränar efter oss på Rydebäcks IP kör vi kvar på den vanliga tid än så länge. Detta kan dock ändras så att vi måste tidigarelägga träningen, återkommer med info då.
Seriespel ⚽
2020-08-20 22:32

På söndag 23/8 drar seriespelet igång med 2 matcher per helg för oss, det ska bli roligt och det verkar som barnen ser fram emot det också. 🙂

Vi kommer inte skriva några speciella inlägg på Facebook eller hemsidan om dessa matcher utan den infon som behövs finns i kallelsen. Generellt så är det bra om man kommer så ombytt som möjligt och helst med svarta strumpor och shorts. Annars gäller ju kläder efter väder.

I samband med bortamatcher använd gärna samåkningsfunktionen i appen, eller skriv i appen om ni av någon anledning kör direkt. Tänk även på samlingstid, så vi kan komma iväg i tid till matchen sen.

Men innan det drar igång på söndag så är det träning som vanligt på lördag på Örby, ses då.

Träningstider from 7/4
2020-04-02 19:49
I veckan har vi fått bekräftat att from nästa vecka drar uteträningarna på gräs igång. Våra träningstider är:
Tisdagar 1730 – 1900 Rydebäcks IP
Lördagar 0930 – 1100 Örbyvallen (ingen träning om ett sammandrag spelas samma dag, osäkert när dessa drar igång)
Vårt mål är att det ska avgå ett cykeltåg från Krokahus 9.10 inför lördagsträningarna där 1-2 ledare kommer närvara. Vi återkommer till detta när det närmar sig.
Alla som är registrerade på Sportadmin ska ha fått ett mail idag om hur Fortuna FF ställer sig till träningar och matcher i och med rådande Coronasituation (har ni inte fått det kontakta kansliet för att uppdatera informationen). Än så länge rekommenderas träning dock ska man ha följande i åtanke:
Att tänka på vid träning
 • Kom ombytta och klara till träningen. Duscha hemma
 • Håll er på utsatt träningsplan
 • Dela inte personlig utrustning såsom vattenflaska med andra.
 • Ha inga samlingar inomhus
 • Möt upp barn och föräldrar vid entrén till idrottsplatsen/träningsplanen
 • Be föräldrar att inte stanna kvar och titta på träningen, ypperligt tillfälle för dem att själva få ett träningspass genom en promenad. Alternativt vänta utanför staketet.
Träna inte ifall du:
 • känner dig sjuk
 • om du har symptom såsom feber, torrhosta, huvudvärk eller halsont
 • Tränare har rätt att skicka hem spelare som uppvisar symtom
 • om någon i din närhet drabbats av Covid-19
 • tillhör någon riskgrupp
 • Det är vårdnadshavarens ansvar att bedöma ifall spelare kan träna eller ej.
Prata gärna med era barn om detta också så ses vi vid ingångarna till träningsplanerna. 🙂
 
Våra sponsorer