SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

F07 Fortuna Fotbollsförening
3 - 5
FC Karlskrona
F07 Fortuna Fotbollsförening3 - 5FC Karlskrona

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 december, 12:00
Plats:Rydebäcks IP KG 1
Samling:11:15, KG
Aktivitetsinfo: Första matchen i Vintercupen.
Vi samlas på KG 11.15 ombyta och klara.
FFF07-FC Karlskrona 3-5
2021-12-05 18:42

FFF F07-FC Karlskrona 3-5

Karlskrona åkte till Rydebäck enkel resa 2 1/2 timme för att spela en kylslagen match.

Tyvärr för vår del blev det 9 manna spel eftersom Karlskrona också har konfa och hade spelare borta.

Med tyvärr menar jag att vi hade lite för många avbytare för att man skall få bra kontinuitet i spelet.

Som vi sagt innan ser vi Vintercupen som en chans att dels prova oss fram rent uppställnings och positionsmässigt men också för och se om vi kan få tjejerna att utveckla lite saker som vi sagt åt dem att förbättra eller våga.

Vi har ju tränat en del på att ta med sig bollen i öppen yta och våga gå på mål vilket jag tyckte att jag såg en del av idag.

 

Något vi också tränat på är fys och helt ärligt var vi rätt klena idag i många närkamper och här behövs det komma upp ett par snäpp på alla för att vi skall vara nöjda.

 

Offensivt skapar vi väl egentligen så mycket som behövs för att vinna men dels en bra målvakt och oskärpa framför mål gör att vi stannar på 3 gjorda mål.

 

Nästa sak vi kommer att lägga mycket tid att träna på är enskilt och kollektivt försvarsspel och det behövs sannerligen.

I mina ögon var det kollektiva försvarsspelet idag mycket, mycket utvecklingsbart om jag utrycker mig diplomatiskt.

 

Något som också gör mig beklämd och ärligt talat lite tjurig är att kräva saker av sina medspelare och sedan inte själv föregå med gott exempel genom att exempelvis ta jobbet tillbaka för vinna bollen igen när man själv tappar bollen.

Också några som tyvärr fokuserar på fel saker som motståndare och domare när det tar emot istället för att se till sin egen insats och då knyta näven och köra på för laget.

Detta är givetvis något vi som ledare och lag måste jobba med för att kunna utvecklas som lag och ge varandra möjligheter att utvecklas personligt.

Att visa kampanda och jobba gemensamt mot ett uppsatt mål är mitt första budord som fotbollstränare.

 

Avslutningsvis dock några som jag ser tar steg framåt och överraskar positivt.

Andra också som jag ser en potential hos när det gäller positionen man spelar på.

Nya tag i veckan med träning Onsdag för alla och också troligtvis på Fredag för Röd Grupp då F17 spelar match i Vintercupen borta mot Nike i Lomma.

 

<< Tillbaka