SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna FF F17

Truppen består av 30 talet ambitiösa tjejer i åldrarna 07/06/05 som tränar 1 pass fys/löpning, 2-3 pass fotboll i veckan plus att vi spelar matcher och cuper. 

I Fortuna FF arbetar vi med en spelarutvecklingsplan som fungerar som ett stöd för såväl spelare, tränare/ledare och föräldrar.
Genom en tydlig plan på vad spelarna skall lära sig och vilka förväntningar föreningen ställer på tränarna har vi skapat en trygghet för alla i och omkring laget.

Fortuna FF prioriterar spelarens utveckling före lagets resultat. Vi vill spela en fotboll som bygger på hög energi, bra teknik, bra passningsspel och god spelförståelse.
Efter varje träning & match samverkar olika tränare för att stimulera och utveckla varje spelare maximalt.

Förutom att föreningen fostrar erkänt duktiga fotbollsspelare så anordnar vi olika lagaktiviteter för att fortsatt vara en bra kompis och medmänniska, vi anser att detta är minst lika viktigt som att tjejerna utvecklas ute på planen. Vår målsättning är att vi har kul tillsammans och utvecklas som individer och grupp!

Väl mött
Ledarna i Fortuna FF F17 - tillsammans är vi Fortuna!

Ny målvakt sökes
2022-08-13 09:59

Våran superhjältinna Alice i mål har gått vidare för nya utmaningar (hade för lite att göra😉) och vi i F17 söker nu en ny flicka som kan plocka upp Alice fallna manteln och rädda oss från att släppa in mål ⚽️
Vi är ett ambitiöst härligt gäng på 25-30 tjejer och ett antal ledare som tränar tre dagar i vecka och spelar matcher oftast på helger.

Vi kombinerar utveckling, glädje och viljan att vinna och söker nu dig som vill ta steget till detta härliga gäng tjejer i 14-17 årsåldern. 
För mer information eller frågor så kolla in vår hemsida (adress nedan) eller ta kontakt med mig Patrik Olsson på 073-725594.  https://www.fortunaff.se/start/?ID=253696

 

Eskilscupen 5-7 Augusti
2022-07-26 16:38

Den 5-7 Augusti spelar vi Eskilscupen i F16.

länk nedan med gruppspelet. 


https://eskilscupen.nu/2022,sv/result/division/35613292

 

Referat: Åhus IF - Fortuna FF
Missar i massor & stor frånvaro gav förlust
2022-06-05 22:15

Åhus-Fortuna FF F15 3-1 (1-1)

 

Målskytt: Ida Ondrejka 

 

Första halvlek startade på en sommarskrudad fint Åhus IP.

Vi startar bra och skapar omgående chanser framförallt på vår högerkant.

Ganska kort in i matchen gör Diana en bra prestation på högerbacken och kämpar fram bollen till Vilma som skjuter in bollen med vänster fot och Ida Ondrejka slår enkelt in bollen.

Vi spelar bra fram till ungefär innan vattenpausen efter halva matchen då vi börjar falla för mycket.

Mycket riktigt straffar det sig och Åhus gör 1-1.

Halvlek och vi pratar om att vi skall pressa högt hela laget och det gör vi omgående och bra.

Sen kommer den, kavalkaden i missade målchanser och användandet av ordet Herregud.

Herregud var det mest använda ordet från ledarhåll efter att femtielva gånger lagt bollen antingen rakt i famnen på målvakten eller skickat den långt över ribban i bra läge i andra halvlek.

Jag överdriver inte om vi bränner 10 klara chanser och lyckas missa två klara frilägen.

Mellan matchminut 40-75 är det spel på ett mål och vi borde gjort både 2 och 3 mål framåt.

Men givetvis sticker de upp och gör både 2-1 efter mindre bra försvarsspel och sedan också 3-1 efter mindre bra målvaktsspel.

Dock är det inte dessa mål vi förlorar matchen på idag utan vår egen oförmåga att göra mål framåt.

Jag tycker sammantaget att vi gör en bra match annars och de 13 spelare som är med gör allt rätt förutom mål.

Sen håller det tyvärr inte att sammanlagt 9, jag upprepar 9 spelare (2-3 skadade) från F07 är borta i en seriematch i F15 Skåne om man vill vinna eller för den delen spela serier av denna karaktär.

Då får det faktiskt vara för min del då jag hellre lägger en hel Söndag på de tjejer som prioriterar sin fotboll, kan planera och är motiverade.

Största glädjeämnet annars idag tycker jag nog Diana är som gör en bra insats på högerbacken.

 
Våra sponsorer