SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna FF F17

Truppen består av 25 talet väldigt ambitiösa tjejer i åldrarna 06/05/04 som tränar 3-4 dagar i veckan.

I Fortuna FF arbetar vi med en spelarutvecklingsplan som fungerar som ett stöd för såväl spelare, tränare/ledare och föräldrar.
Genom en tydlig plan på vad spelarna skall lära sig och vilka förväntningar föreningen ställer på tränarna har vi skapat en trygghet för alla i och omkring laget.

Fortuna FF prioriterar spelarens utveckling före lagets resultat. Vi vill spela en fotboll som bygger på hög energi, bra teknik, bra passningsspel och god spelförståelse.
Efter varje träning & match samverkar olika tränare för att stimulera och utveckla varje spelare maximalt.

Förutom att föreningen fostrar erkänt duktiga fotbollsspelare så anordnar vi olika lagaktiviteter för att fortsatt vara en bra kompis och medmänniska, vi anser att detta är minst lika viktigt som att tjejerna utvecklas ute på planen. Vår målsättning är att vi har kul tillsammans och utvecklas som individer och grupp!

Väl mött
Ledarna i Fortuna FF F17 - tillsammans är vi Fortuna!

Ny Huvudtränare till F17.
2020-11-26 13:17
Vi hälsar också Frida Ottosson välkommen till vårt F17. Frida har de senaste fyra åren varit involverad i Skåneboll och STU och vi känner att detta är en perfekt lösning för både Frida och oss.

Varmt välkommen Frida.
Frida och hennes övriga kollegor kommer jobba nära varandra för att övergången mellan F17 och dam ska fungera på ett väldigt bra sätt.
-Tillsammans är vi Fortuna FF
Fortuna FF söker drivna spelare till vårt F17 lag.
2020-10-15 10:36
Vi söker nu drivna spelare till vårt F17 lag som vill fortsätta utvecklas som fotbollsspelare och testa på spel i en serie med bra och utvecklande matcher. Passande för Er som är födda 2004 - 2005, är välkomna att höra av sig. Vi vill fortsätta vidareutveckla dessa tjejer för att förbereda dom för kommande utmaningar inom fotbollen.

Är ni intresserad av denna utmaning så är ni välkomna att kontakta sportchef på mail för mer information: johan.isgren@fortunaff.se

Referat: Eskilsminne IF - Fortuna FF F16
Seriematch F16, Eskilsminne IF - Fortuna FF
2019-10-26 16:10
...seriesegrare...
Så avslutade vi utomhussäsongen 2019 på ett grått och regnigt Västergård med match mot Eskilsminne. Förutsättningarna var enkla: Vinst eller oavgjort skulle ge oss en serieseger, vinst för Eskils och de skulle vinna serien. Matchen blev väl rätt så underhållande men det fanns mycket mer att önska i tempo, passningskvalitet och kraft. Det märktes att det var nästan en månad sen vi senast spelade match. Men när domaren blåste av matchen så stod det 2-2 på tavlan (som inte fanns) och seriesegern i F16 Skåne A var säkrad! En lång säsong är till ända, och nu väntar ett höstlov med mestadels vila innan vi drar igång uppladdningen inför futsal-serien. Bra jobbat tjejer, unna er nu lite välförtjänt vila!! 🤗⚽️💪
Referat: FC Rosengård - Fortuna FF F17
Seriematch F17, FC Rosengård- Fortuna FF
2019-09-29 13:48
...deppigt, men stolta...
En lite besviken men också stolt grupp med tjejer och ledare tackar för sig, och för en otroligt givande och utvecklande säsong i F17-serien! I sista omgången krävdes det vinst borta mot serieledande FC Rosengård för att vi skulle ha en chans att gå vidare till slutspel, men idag fick vi inte igång vårt spel och det blev istället förlust med 3-5. Men sett i ett större perspektiv så är vi ju ändå otroligt nöjda med vår säsong på den här nivån, och nu får vi koncentrera oss på att avsluta F16-serien på bästa sätt! Vi är stolta över er, tjejer!! ⚽️😊👍
Referat: Fortuna FF F16 - FC Rosengård
Seriematch F16, Fortuna FF - FC Rosengård
2019-09-22 21:19
...storpublik...
En ny fight hemma på ett sommarvarmt IP, den här gången mot FC Rosengård i F16-serien. Efter en stark första halvlek i högt tempo hade vi ledningen med 2-0 i paus. Direkt efter pausen slappnade vi av lite, och efter några minuter var det kvitterat. Men sen hittade vi tillbaka i vårt presspel och gick till slut ifrån till 5-2, med chanser till något mål till. En ny fin helg med tjejerna!! 😊👍⚽️
 
Våra sponsorer