SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna FF F17
Vinnare F17 Skåne Höst 2022

Truppen består av 30 talet ambitiösa tjejer i åldrarna 07/06/05 som tränar 1 pass fys/löpning, 2-3 pass fotboll i veckan plus att vi spelar matcher och cuper. 

I Fortuna FF arbetar vi med en spelarutvecklingsplan som fungerar som ett stöd för såväl spelare, tränare/ledare och föräldrar.
Genom en tydlig plan på vad spelarna skall lära sig och vilka förväntningar föreningen ställer på tränarna har vi skapat en trygghet för alla i och omkring laget.

Fortuna FF prioriterar spelarens utveckling före lagets resultat. Vi vill spela en fotboll som bygger på hög energi, bra teknik, bra passningsspel och god spelförståelse.
Efter varje träning & match samverkar olika tränare för att stimulera och utveckla varje spelare maximalt.

Förutom att föreningen fostrar erkänt duktiga fotbollsspelare så anordnar vi olika lagaktiviteter för att fortsatt vara en bra kompis och medmänniska, vi anser att detta är minst lika viktigt som att tjejerna utvecklas ute på planen. Vår målsättning är att vi har kul tillsammans och utvecklas som individer och grupp!

Väl mött
Ledarna i Fortuna FF F17 - tillsammans är vi Fortuna!

Referat: Fortuna Fotbollsförening - Vintercupen GIF Nike
Vinst i första Vintercupmatchen
2022-11-27 10:25

Fortuna FF F17-GIF Nike 3-0

Målskyttar:Vera, Ida H, Evelina

Första träningsmatchen klar
2022-11-05 09:40

Första träningsmatchen för F17 bokad den 3 December på KG i Rydebäck 11.00.
MFF F17 står för motståndet. 

Future Cup Göteborg 7-10 April 2023
2022-11-05 09:37

Vi är nu anmälda till Future Cup i Göteborg den 7-10 April 2023. 

Boende är bokat på Gothia Towers. 
https://futurecup.se

 

Referat: F15 Träningsmatch LB07  - Träningsmatch Fortuna Fotbollsförening F15
Lärorik träningsmatch
2022-10-23 22:35

LB07-Fortuna FF F15/14/13 4-6 (2-1)

Målskyttar: Moa S 3, Ella, Ida H, Ida O

Höstsäsongen 2022 med vinst i F17 Skåne
2022-10-16 22:18

Höstsäsongen 2022 har innehållit mycket bra men också en del tråkigheter för laget och dess spelare.

Vi har förlorat två föräldrar, en pappa, en mamma och stora supportar till både sina egna barn och Fortuna FF.

Här har vi på olika sätt handskas med sorgen och saknaden och jag är evigt tacksam för den hjälp och stöttning som spelare och föräldrar har bidragit med i det pågående sorgearbetet efter Jonas och Cecilia.

 

Om vi går över på det rent fotbollsmässiga så har vi fått in P-A Okkerström som kommit in bra och redan blivit en omtyckt ledare av tjejerna och av oss ledare.

Vi har också fått in en del nya spelare som blivit en del av gruppen och som jag uppfattar det har hittat en trygghet och tycker det är roligt.

Vi har också tappat några tjejer som valt att inte fortsätta.

Jag vill tacka för era år i Fortuna FF och hoppas att ni bär med er fina minnen.

Under hösten har vi fått se en grupp personligheter i en speciell tid av sitt liv få utvecklas i grupp och det är det få förunnat att få vara med om.

Grymt slitigt psykiskt som ledare ibland att balansera på en knivsegg med tonårstjejer men också mycket glädje och roligheter.

Rent fotbollsmässigt har vi gjort en mycket mycket bra höst och resa tillsammans med många bra insatser och prestationer mot bra motstånd i F15 Skåne och F17 Skåne.

Om vi bortser från ”mardrömmen i Åhus” med F15 har vi stapplat toppinsatser på varandra och utvecklingen har varit nästan spikrakt uppåt.

Placeringen i serierna är väl inte det viktigaste utan att man ser framsteg och utveckling men vinsten i F17 Skåne gläder eftersom jag tycker att vi gjort en nästan fläckfri insats i denna serie.

Även i F15 har vi gjort mycket bra matcher men inte riktigt haft samma kontinuet i lagets sammansättning och inte haft förmågan att hålla uppe koncentrationen och göra mål på våra chanser.

MFF också rättvist seriesegrare i F15 med ett vägvinnande fint spel.

Nu tar vi lite tid för att träna något lugnare och trappa ner lite men också möten med ledare, spelare och lite eftertanke och reflektion innan vi tar sats och tar sikte med en förhoppningsvis bibehållen trupp och ledarstab som vill ta nästa steg i utvecklingen.

Vill tacka alla ni i och runt omkring laget som bidrar med er del oavsett om det är som förälder, vuxen, syskon, supporter, spelare, ledare, fru/man/sambo till ledare.

Ert stöd och arbete är mycket viktigt för laget och dess framsteg och glädje tillsammans, utan er inget lag och inga goda minnen för framtiden, glöm aldrig det.

Tillsammans är vi starka Fortuna FF F17❤️🖤❤️⚽️