SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna FF
1 - 2
Laholms FK
Fortuna FF1 - 2Laholms FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 11:00
Plats:Örbyvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130991014
Samling:09:45
Tung förlust
2022-04-24 13:08

Fortuna FF F17-Laholms IK 1-2 (0-0)

Målskytt:Emy

En tung förlust idag mot Laholm med 2-1 idag efter att de gjort två snabba mål i slutet av matchen vilket var surt eftersom jag tycker att vi i stora delar gör en bra match och ser att många spelare jobbar med både hjärta och hjärna för sina lagkamrater och Fortuna FF

Vi får se dagen förlust som en lärdom för framtiden och som ett led i utveckling av tjejerna.

Idag har vi många spelare borta pga skador och sjukdom och ett ungt och lite orutinerat lag som väger lite lätt möter ett ordinarie Laholm och vi spelar jämt och i mitt tycke bränner vi helt för mycket och klara chanser och det är det som gör att vi förlorar.

Många av spelarna som kommer in gör ju det bra och vill vi utveckla spelarna till att bli bättre så är sådana här jämna matcher bra och Laholm var ju inte helt ofarliga de heller.

Jag är lite tom på ord idag och känner väl bara att det var lite surt. Men som Marco Van Basten en gång sa så det spelar ingen roll vad resultatet blir i de yngre lagen bara man ser utveckling och det gör man.

 

<< Tillbaka