SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

FC Rosengård
4 - 1
Fortuna FF (F15)
FC Rosengård4 - 1Fortuna FF (F15)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 augusti, 16:00
Plats:Malmö IP
Tävling:
Matchnummer: 130984004
Samling:15:00, Malmö IP
Aktivitetsinfo: Samling 15.00 på Malmö IP.
Glöm inte spelarleg
Förlust mot FC Rosengård trots bra spel
2022-08-20 20:18

Rosengård-Fortuna FF F15 4-1 (1-0) Målskytt: Moa S

Seriestart i F15 borta mot FC Rosengård som var effektiva och gjorde mål på sina skapade chanser (typ 6-7 st).

1-0 efter en bra frispark i höjden av dem.

2-0 efter friläge. 3-0 efter nickmål från tre meter. 4-1 efter ett stolpe in mål.

Vi däremot skapar fyra frilägen där vi bara sätter ett som borde varit med lite flyt 3, en nickchans där målvakten gör en fantastisk räddning och ett antal chanser (2-3) där vi kommer till avslut rakt på målvakten och likaså tre frisparkar från bra lägen som vi inte riktigt har den där sista gnutta turen och skickligheten som krävs.

Vi saknar ibland den där sista viljan och går inte helhjärtat in i alla situationer och vinner inte duellen där vi skall gå in framför Rosengårdsspelaren.

 

Dock mycket positivt i spelet och jag tycker att vi rullar på boll bra och försöker passa oss fram även när vi är i pressade lägen.

Vi skapar många lägen och kommer till avslut vilket också är bra och många får spela på en hög nivå mot ett bra motstånd.

Många som också vågar ta lite mer plats och ”prata fotboll” på ett konstruktivt sätt utan att det blir gnäll.

Ser också på träning att många utvecklas på ett positivt sätt och tar steg framåt även om det inte alltid kommer på match än, men det kommer.

Tycker att Felle i mål egentligen inte har så mycket att göra på målen men stort beröm för att du vågade och ställde upp för laget.

Tycker att Sally gör sin bästa match på mycket länge både spel och personlighetsmässigt.

Plussar även för Alice S och Moa W i mittförsvaret som gör bra insatser och Vera som bidrar med att alltid våga och har ett positivt humör.

Nya tag imorgon för en del i F17 mot Husie borta klockan 12.00 på Husiegårds IP.

Vi har också Ida O, Tilde L och Emilia som vågar träna med dam och tar chansen och dessutom blir uttagna till match imorgon mot Vinslöv och detta i Div 2 Dam.

Nästa match i F15 redan på Torsdag på KG mot Åhus 18.30 som vi har revansch att utkräva av efter målchansernas och målsumparnas eftermiddag när vi var i Åhus sist.

 

 

<< Tillbaka