SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna FF (F15)
2 - 2
Malmö FF
Fortuna FF (F15)2 - 2Malmö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 oktober, 13:00
Plats:Örby Idrottsplats A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130984029
Samling:12:00, Örby
Oavgjort mot MFF i F15 Skåne
2022-10-15 21:08

Fortuna FF F15-Malmö FF 2-2 (2-1)

Målskyttar:Amelia, Vera


Klara seriesegrarna MFF på besök idag och om vi bortser från den första kvarten som var virrig och okoncentrerad så tycker jag att vi gör det bra.

Vi går runt på mycket folk har ovana målvakter och folk får spela på lite platser som inte alltid är trygga för de själva men utvecklande.

Stort tack till pantrarna i mål Moa och Sally som bägge gör det mycket bra trots hårda krav på sig själva.

Också tack till Astrid och Celine som idag tar för sig lite mer, lyssnar på råd och vågar i sina roller.

Kommer att bli roligt att följa både er och andra 08-09 tjejer i framtiden.

Lagmässigt när vi har koll på våra motståndare, gör jobbet och vrider på huvudet så är vi riktigt bra men så fort vi slutar springa och blir minsta tveksamma i närkampsspelet så tappar vi.

För mig som ledare många moment idag som var bra då jag fick coacha intensivt med hela paletten och jag var mentalt helt slut efter matchen.

Amelia gör vårt första mål idag efter ett hårt uppoffrande arbete som resulterar i ett mål.

Veras mål missade jag tyvärr då jag var inbegripen i en annan sak men fick det beskrivet för mig som ett typiskt Veramål med hårt arbete, speed och skott i bortre.

Bra laginsats av många idag där Sallys grymma dubbelräddning är något som sitter kvar på näthinnan men även Nisses crosschecking på Malmöspelaren 2 meter från mig tillhör det jag kommer ihåg.

Well 2-2 mot MFF med ett lag som matchades försiktigt med tanke på matchen imorgon ser jag som mycket bra och utvecklande för framtiden.

Det gäller att alla 16 spelare i truppen inser att de är värdefulla och viktiga och att de vågar gå in och göra sin grej.

Smolk i bägaren på slutet med Veras skada och även ett tråkigt besked efter matchen men vi får ge det chansen imorgon och kämpa för de våra.

 

 

<< Tillbaka