SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
F-17

Fortuna Fotbollsförening
3 - 4
Näsets SK 1
Fortuna Fotbollsförening3 - 4Näsets SK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 april, 17:00
Plats:Ruddalens IP
Samling:15:30, Nedanför hissarna Gothia Towers
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling 15.30 nedanför hissarna Gothia Towers.
Kom ej sent.
Vi går 15.30.
Neslig förlust mot Näsets SK
2023-04-08 19:36

Fortuna FF-Näsets SK 3-4 (2-2)

Målskyttar:Sally 2, Emy

 

High Chaparral fotboll mot Näsets SK som mycket  handlade om anfallsfotboll åt bägge hållen och där bägge lagen var vassa.

Chanserna avlöste varandra och jag tycker att vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna men idag studsade bollen Näsets väg och de gick segrande ur en annars jämn match. 
Tycker väl att vi försvarsmässigt i denna match  inte är tillräckligt smarta, resoluta och bestämda när bollen befinner sig i närheten av vårt straffområde och det kostade åtminstone ett och kanske två mål som vi borde kunnat undvika. 
Vi kostar dessutom på oss att bränna en straff vid ställningen 3-4.

Lagmässigt ger vi dock aldrig upp och vi kämpar för varandra ända in i kaklet även om det inte räckte denna gång.

Vi tror på lagspelet att alla spelare som är friska skall få chansen och möjligheten till spel även om det ibland kostar poäng det kommer vi ha igen i längden och även karmakontot ger det plus.

Nu gäller det att studsa tillbaka och se fram emot morgondagens match mot Lerums IS då vi fortfarande har chansen att bli allt från etta till fyra i gruppen. 

 

 

 

<< Tillbaka