Hammarby FF4 - 1Fortuna Fotbollsförening

Förlust i kvarten mot Hammarby
2023-04-09 20:35

Hammarby IF-Fortuna FF 4-1 (1-1)

Målskytt:Emy

En jämn första halvlek där vi spelar en bra fotboll och håller spelet väl uppe och jag tycker att vi för spelet.
Ändå gör Hammarby 1-0 på nick efter 5sekunder av lättja där man inte tar sin markering.

Emy gör dock 1-1 på straff rätt omgående efter ledningsmålet och vi går till halvtidsvila.

Andra halvlek har vi lite oflyt och saknar rutinen och får omgående en straff emot oss som nära räddas men 2-1 blir det.
De två andra målen kommer på omställningar där vi själv inte avslutar anfallen utan istället får kontringar emot oss och i ett av fallen inte kommunicerar med varandra.
I det stora hela ändå en bra insats där vi spelar jämt med ett av Sveriges absolut bästa lag och då går vi också runt på många spelare.
Imorgon väntar norskt motstånd Kolbotn i placeringsmatch 5-8 och sen bär det av mot Skåneland igen.