SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi
P12

Säsongsstart! ⚽
2021-01-18 21:02
Nu är det dags att starta upp säsongen 2021. Vi kör igång på tisdag 26/1 kl 17-18.30 på KG (notera att vi i vår startar redan 17). Vi hoppas få till en tid till på helgen men pga osäkerhet kring hur restriktionerna ser ut framåt så har inte klubben bokat in så många tider på helgerna än. Vi kommer att använda oss av kallelser även till träningarna nu i vår för att underlätta planeringen av träningarna då barnen endast får träna i 8mannagrupper. Vi ber därför att ni i möjligaste mån svarar på dessa kallelser för att underlätta för oss. Vi kommer följa de direktiv som Fortuna och Skånes FF har satt upp för att kunna bedriva en smittsäker träning.

Förra året var ett speciellt år och vi fick inte till ett föräldramöte, nu är vår intention att köra ett sådant via Teams den 3/2 kl 20, separat utskick om detta kommer.

Strax innan jul gjorde vi ett utskick om det fanns någon som via sitt jobb eller liknande skulle kunna sponsra laget så att vi med likadana kläder kanske kan främja lagkänslan, det har inte kommit in nån ännu utan vi ber er fundera en gång till kring detta.

Nu ser vi framåt mot en ny rolig säsong med nya roliga matcher.
Ses på planen.

Nyhetsarkiv
Säsongsstart! ⚽2021-01-18 21:02
Träningstider from 7/42020-04-02 19:49
 
Våra sponsorer