SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Eriks Fönsterputs
 
Obundet Abonnemang utvändig fönsterputsning !

Hej alla medlemmar!

 

I ett utökat samarbete med Eriks Fönsterputs kommer nu här ett medlemserbjudande som förhoppningsvis kan gynna både er och föreningen. Detta är ett glasklart sätt att stötta Fortuna FF på!

 

Eriks Fönsterputs erbjuder alla medlemmar en första fönsterputsning till ett fast pris. För endast 223:- efter rut kommer Eriks Fönsterputs ut och putsar alla fönster och fönsterbleck på bottenvåningen (utvändigt). Putsningen sker mellan 1-6 veckor från det att ni beställt putsningen. Därefter ges en offert på vad husets putsning kostar framöver för dem som är intresserade av det. Denna offert presenteras och därefter tar ni ett beslut om ni vill fortsätta eller ej. Dvs ingen bindningstid alls. Väljer man att fortsätta med Eriks Fönsterputs kommer fönsterputsare och putsar fönster var 6:e vecka.

 

Vad får vi ut av detta?

För varje hushåll som använder föreningskoden får Fortuna FF 150 kr.

 

Hur bokar man fönsterputsning?

Man kan boka fönsterputsning antingen via webben (www.eriksfonsterputs.se) eller via talongen (se bifogad fil). Viktigt att notera är att man måste använda föreningskoden: FORTUNAFF för att vi skall få kick-back på era bokningar.

 

 
För beställning: