SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Bli medlem i Fortuna Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Fortuna FF - En bra plats på båda sidor linjen
Vår vision - ”En bra plats på båda sidor linjen”

 

Med ett inkluderande synsätt vill vi skapa bra förutsättningar för barn och ungdomar. Här och nu, men också framåt i livet. Detta gör vi genom ett förhållningssätt vi kallar ”TUGG”:

-En Trygg miljö där alla blir sedda och känner sig välkomna. Med utbildade ledare, engagerade föräldrar och ett närområde som sluter upp.

-Genom att se till individen och hela människan, Utveckla de våra till bra kamrater och ansvarstagande medmänniskor

-Gemenskap genom träningar, matcher, cuper, läger, lagaktiviteter, bya aktiviteter och gemensamma arrangemang skapa det kitt som bygger en trygg och bra atmosfär på båda sidor av linjen.

-Glädje står alltid i främsta rummet i allt vi gör tillsammans. Ett skratt, ett leende och en utsträckt hand är den starkaste av broar! 


- Tillsammans är vi Fortuna FF

Media/Press för kännedom.
2021-04-29 12:09

Beskedet vi nu fått i från Skånes FF. 

 

Kansliet Fortuna FF tar emot bokningar av matcher men tänk på att det är BARA ÄR MAX 1 MATCH PER LAG OCH ATT INGEN SPELARE FÅR DUBBLERA OM MAN HAR 2 ELLER FLER LAG PER ÅLDERSGRUPP.

 

Föreningsutskick 2021-04-29

 

Vi på Skånes Fotbollförbund har precis fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll. Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Skåne.

 

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt. Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från Skåne. Men det rekommenderas starkt att man spelar matcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra skånska kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.

 

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan. Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på Covid-19 riktlinjer Skåne - Skåne (skaneboll.se) Likaså när det gäller publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. Skånes Fotbollförbund rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar. För att nå ut till alla som vill följa och heja på era lag finns möjligheten att göra det genom Min Fotboll, breddfotbollens egna app Min Fotboll - Svensk fotboll

Med vänlig hälsning:

Thomas & Uffe

Lättnader i restriktionerna för barn & ungdom.
2021-04-28 16:22

Skånes Fotbollförbund har även vi idag nåtts av det positiva beskedet från Folkhälsomyndigheten om att man inom vissa ramar tillåter barn- och ungdomar födda 2002 och senare att spela matcher.

 

För oss i Skåne innebär det dock i nuläget inte att det är fritt fram att spela matcher, eftersom vi under större delen av pandemin har haft regionala restriktioner som fortfarande är gällande.

 

Skåneboll kommer därför nu ta reda på specifikt vad som gäller för oss och informerar er så fort vi bara kan.

 

Från Fortuna FFs kansli inväntar vi detta besked ifrån Skåneboll.

Kansliet kommer inte att förse Era lag med att ni kan förboka träningsmatcher, då ev matcher som ligger i fogis i första hand spelas. I nuläget får föreningarna bara arrangera en match eller en tävling per lag och vecka – och de ska arrangeras utomhus och lokalt eller med begränsat resande, enligt de nya råden.

 

Kontentan av detta är att Ni får invänta mer information här och på ledares e-poster.

Vi ber er avvakta med att boka matcher tills ni fått ny information från oss.

 

//Kansliet

SvenskFast SummerCamp 2021
2021-04-23 12:49

SvenskFast SummerCamp 2021

 

Välkommen till vår roliga SummerCamp som är ett dagläger på underbara Örby Idrottsplats för våra unga spelare att få umgås, spela fotboll och hitta på annat roligt tillsammans.

Daglägret börjar 09.00 och avslutas 14.30.

Fortuna FF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer för att kunna bedriva denna uppskattade Summercamp. Vi kommer att dela in deltagarna i mindre grupper enligt Skånebolls riktlinjer.

  • Födda 2014 - 2012 (pojk och flickgrupper)
  • Födda 2011 - 2009 (pojk och flickgrupper)

SvenskFast SummerCamp kostar 695 kr i priset ingår en boll, vattenflaska, en gympåse samt frukt till mellanmålen.

Sista dag för anmälan är den 7 juni och sista dag för att betala in avgiften är den 13 juni.


Preliminärt schema:

Onsdag den 16 juni
Vi lär känna varandra och övar på individuella färdigheter

Torsdagen den 17 juni
Vi fokuserar på spelövningar och spel

Fredagen den 18 juni
Vi fokuserar på fotboll och andra trevligheter.

 

Varmt välkomna!

 

- TILLSAMMANS ÄR VI FORTUNA FF –

 

Länk till anmälningsformulär: "Klicka här"

Knatteinskrivning 2021
2021-04-17 17:07

Fler bilder (+4) >>

Fortuna FF hade idag den årliga Knatteinskrivningen på Rydebäcks IP KG.

 

I år var det dags för våra nya knattar K17 att äntra konstgräset tillsammans med nya och gamla deltagare från K16. Många hade gjort sin plikt att föranmäla sig, endast 1 deltagare kunde inte delta pga sjukdom. Men vi hälsar alla nya knattar välkomna till Fortuna FF och vi tackar även ledare från födda 2015 som var tränare och mentorer till våra nya adeptrar.

 

Total ny inskrivna i K17 - 20 st och i K16 - 16 st.

 

Tack till alla föräldrar som både hjälpte till och till dem som stannade utanför med respekten för restriktionerna.

 

/Admin

Nu finns Fortuna FF:s idrottsrabatten hos våra lag!
2021-04-14 09:28
Stötta din lokala fotbollsförening och våra lag genom att köpa idrottsrabatten av våra duktiga lag. Idrottsrabatten är ett häfte fyllt med rabattkuponger för köp på exempel Stadium, Citygross, Elon m.fl, samt mer lokalt på Hemköp i Rydebäck samt rabatterad biltvätt på Gulf.
 
Följande lag som säljer Idrottsrabatten är:
Dam, F17, F07, F08/09, F10/11, F12/13
Herr A, J-lag; P07, P08, P09, P10, P11, P12, P13 och P14.
Kontaktuppgifter finns under resp lag på hemsidan.
 
Kontakta kansliet: 042-261837
 
- Tillsammans är vi Fortuna FF
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F10-11, 02/05 14:49 
F10-11, 27/04 19:38 
F14-15, 16/04 12:31 
P07, 30/03 10:13 
 
Våra sponsorer