SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Bli medlem i Fortuna Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Fortuna FF - En bra plats på båda sidor linjen
Vår vision - ”En bra plats på båda sidor linjen”

 

Med ett inkluderande synsätt vill vi skapa bra förutsättningar för barn och ungdomar. Här och nu, men också framåt i livet. Detta gör vi genom ett förhållningssätt vi kallar ”TUGG”:

-En Trygg miljö där alla blir sedda och känner sig välkomna. Med utbildade ledare, engagerade föräldrar och ett närområde som sluter upp.

-Genom att se till individen och hela människan, Utveckla de våra till bra kamrater och ansvarstagande medmänniskor

-Gemenskap genom träningar, matcher, cuper, läger, lagaktiviteter, bya aktiviteter och gemensamma arrangemang skapa det kitt som bygger en trygg och bra atmosfär på båda sidor av linjen.

-Glädje står alltid i främsta rummet i allt vi gör tillsammans. Ett skratt, ett leende och en utsträckt hand är den starkaste av broar! 


- Tillsammans är vi Fortuna FF

En eldsjäl, en vän, en glädjespridare har alldeles för tidigt lämnat oss.
2022-06-20 15:30

Det är med stor sorg som vi meddelar att vår älskade styrelsemedlem Jonas Nilsson under förra veckan hastigt lämnade oss. Jonas drabbades av en massiv hjärtinfarkt i hemmet och hans liv gick inte att rädda. Våra tankar går till familjen, med hjärta och värme finns vi där för dem.

 

Det är en obegriplig känsla att Jonas inte längre är med oss med sitt smittande skratt och sin stora omtanke om andra. Världen, Rydebäck och Fortuna FF är därmed alltid en stjärna mindre.

 

Jonas stora fokus har varit att förmå staden att se nyttan av att skapa utrymmen i Rydebäck för generationsutbyten. Han talade sig varm om ”hela människan” om att skapa tillfällen för generationer att samverka, klassmorfar, läxhjälp med mötet mellan människor i fokus. En plats för alla, en ”stallbacke” där det är naturligt att mötas.

 

Att öppna upp och tända upp i stället för att stänga, låsa och släcka var Jonas mantra. Jag ser fram emot att få uppleva det och det är med värme som jag ser på upplysta lokaler för det är då jag känner Jonas närvaro.   

 

Vi skulle vara Tillsammans .. vila i frid!

Fortuna FF genom ordförande Kim Vahtera

Avslutningsdag på SvenskFast SummerCamp 2022.
2022-06-15 15:40
Samtliga deltagare med rektor Johan Isgren (Sportchef) i mitten

I dagarna tre har SvenskFastihetsförmedling i samarbetet med Fortuna FF genomfört tre dagars SummerCamp.

 

110 deltagare i olika åldersklasser har tillsammans med instruktörer från Fortuna FF senior & damlag, F17 och Helsingborgs IF:s damlag & F17 drillat barnen i nivå indelade träningar. Dagen idag avslutades sedvanligt med vattenkrig. 

 

Tack till alla deltagare samt till alla instruktörer som gör detta möjligt för våra ungdomar.

Nu tar vi och sammanfattar detta med att ta höjd på att kunna sätta nytt rekord på deltagare till sommaren 2023.

 

Väl mött 2023

 

-Tillsammans är Vi Fortuna FF -

Fortuna FF Dam förstärker ledarsidan
2022-06-05 21:54

Fortuna FF stärker upp ledarsidan för damlaget. Vi hälsar Johan Håkansson och Tobbe Stoltz välkomna till dam. Vi är glada för att kunna stärka upp med inte bara en utan två nya ledare. Johan går in som huvudansvarig och Tobbe stöttar upp tillsammans med befintliga ledare Måns, Christer och Maria. Nu blickar vi framåt och tänker göra allt vad vi kan för att plocka så mycket poäng som möjligt.

Tillsammans är vi Fortuna FF

Hattrick by FC Rosengård
2022-05-11 13:37

Besök av representanter från FC Rosengård inom projektet Hattrick by FC Rosengård som föreläste om så vitt skilda ämnen som privatekonomi och psykisk ohälsa. 
Därefter träning med spelare och tränare från FC Rosengård. 
Speciellt gladde det en gammal man att få återse Bea Spung som nu spelar i FC Rosengårds A-lag😀

 

Fortuna FF vill TACKA Sparbanksstiftelsen, Skåne och Swedbank för anslaget i vårt samarbete i projektet Hattrick by FC Rosengård.
 
TACK
Patrik "Polly" Olsson tilldelas Skånes idrottsledarstipendie 2022
2022-05-05 15:29

Sparbanksstiiftelsen tillsammans med RF-SISU skåne delar varje år ut 250st stidendier till ideela ungdomsledare i Skåne.

 

Fortuna FF är väldigt stolta över att meddela att "vår" Polly välförtjänt blivit utvald att få denna utmärkelse.

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F-17, 13/08 09:59 
F10-11, 31/07 21:36 
F-17, 26/07 16:46 
F-17, 26/07 16:44 
F-17, 26/07 16:38 
 
Våra sponsorer