SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

SvenskFast SummerCamp 2022. Anmälan endast reservlista!!

SvenskFast SummerCamp 2022

 

Välkommen till vår roliga SummerCamp som är ett dagläger på underbara Örby Idrottsplats för våra unga spelare att få umgås, spela fotboll och hitta på annat roligt tillsammans.

Daglägret börjar 09.00 och avslutas 14.30.

Fortuna FF  kommer att dela in deltagarna i grupper efter ålder.

  • Födda 2015 - 2013 (pojk och flickgrupper)
  • Födda 2012 - 2010 (pojk och flickgrupper)

SvenskFast SummerCamp kostar 795kr för medlemmar i Fortuna FF, 995kr för icke medlem. I priset ingår en boll från NIKE, en Jumpyardbiljett, vattenflaska, en gympåse samt frukt till mellanmålen.

Sista anmälningsdagen är 5 juni men vi har också ett begränsat antal platser. Det innebär att anmälningssidan kan stängas tidigare. Sista dag för att betala in avgiften är den 12 juni till bankgiro 998-1465, ange namn och personnr vid betalning så att vi lätt kan matcha betalningarna.


Preliminärt schema:

Måndag den 13 juni
Vi lär känna varandra och övar på individuella färdigheter. HIF ungdomsledare, damspelare och U19 spelare inspirerar oss under eftermiddagsträningen.

Tisdag den 14 juni
Vi fokuserar på spelövningar och spel. HIF ungdomsledare, damspelare och U19 spelare inspirerar oss under eftermiddagsträningen.

Onsdag den 15 juni
Vi fokuserar på fotboll och andra trevligheter.

 

Anmälan Summercamp 2022, Anmälan endast reservlista!!

 

Varmt välkomna!

 

- TILLSAMMANS ÄR VI FORTUNA FF –

 

 

 
Våra sponsorer