SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortuna FF
- Tillsammans är vi

Samarbete Fysiokliniken City

Tackar stort för förtroendet som Fortuna FF har valt att ge mig för nästkommande säsong 2021.

 

Mitt namn är Andreas Ljung, 28 år och legitimerad fysioterapeut med examen 2015 och därefter en Magisterexamen inom Idrottsmedicin från Umeå Universitet 2018. Arbetar på Fysiokliniken City i Helsingborg och driver mitt eget företag Ljungs Fysioterapi AB, som man kan följa på ljungsfysioterapi på Instagram och Facebook och man kan även kolla på ljungsfysioterapi.com. På alla kanaler försöker jag regelbundet lägga upp information kring rehabilitering med ett extra fokus på just idrottsmedicin.

 

Har hela mitt liv haft ett stort idrottsintresse där fotboll varit central både som spelare sedan 5-års åldern, som supporter men även som fysioterapeut i ledarstab under period med egen skadefrånvaro från fotbollen. Spelar fortfarande aktivt i Kullavägens BK.

 

Jag har sedan 2019 varit rehabiliteringsansvarig för Hittarps IK, initialt för deras seniorverksamhet men sedan i år för hela verksamheten. Det är kul att även Fortuna vill erbjuda denna möjlighet till sina aktiva i alla åldrar, där samarbetet innebär snabbare tider för besök, tätare samarbete mellan mig och tränare där detta behövs och en mer fotbollsinriktad rehabilitering för spelarna.

 

Mina kontaktuppgifter för att boka en tid är nedanstående:

Telefon: 0702065742

Mail: andreas@fysioklinikencity.se

 
Våra sponsorer